Poziv na informativni sastanak za potencijalne podnosioce prijava za dodjelu bespovratnih sredstava za investicije u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u okviru projekta “EU4Business” možete preuzeti OVDJE.

O projektu:

Projekat Konkurentnost i inovacije: Lokalne razvojne strategije – “EU4Business” je četverogodišnja inicijativa (2018-2022) koja je finansirana primarno od strane Evropske Unije (EU) u okviru Instrumenta za predpristupnu pomoć (IPA) II. Projekat sprovode “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit” (GIZ), Razvojni program Ujedinjenih Nacija (UNDP) i Međunarodna organizacija rada (ILO). UNDP je odgovoran za provedbu aktivnosti iz oblasti poljoprivrede, prehrane i ruralnog razvoja.

Projekat “EU4Business” je 29. jula 2019. godine objavio javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda (prerada i marketing).

Sve informacije kao i potrebni dokumenti za ovaj javni poziv se mogu pronaći na web stranici UNDP http://www.ba.undp.org/ i na stranici projekta https://eu4business.ba/.